Fännid pettunud: Miks küll Pitt ja DiCaprio Tarantino Hollywoodi-filmi postril nii kahtlased välja näevad?

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt filmis «Once Upon A Time In Hollywood»
Brad Pitt filmis «Once Upon A Time In Hollywood» Foto: IMDB

Eile lasti avalikkuse ette Quentin Tarantino «Ükskord Hollywoodis» (Once Upon A Time In Hollywood) filmi esimene poster, mis tekitas ühtaegu nii elevust kui ka pahameeletormi. Nimelt ei saa paljud aru, miks peakangelased Brad Pitt ja Leonardo DiCaprio plakatil nii tugevalt ära töödeldud on. 

Loe filmi kohta lähemalt siit: Lahkunud Luke Perry viimaseks tööks jääb roll Tarantino Hollywoodi-filmis: Loe, mis linaloo kohta tänaseks teada

Paljude meelest on plakat aga lihtsalt kohutavalt mage ega kanna endas mingit emotsiooni. Nii mõnegi arvates oleks võinud ka plakat olla ajastutruum ning näiteks maalitud. Kriitikat saab ka postri kompositsioon.

Siiski ei näi see väike virinalaine filmi ootusärevust vähendavat ning säutsujad tuletavad teistele meelde, et tegu on tiiser-postriga ehk ilmselt on kinodesse jõudmise ajaks siiski oodata korralikumat plakatikunsti.

Quentin Tarantino uus film «Ükskord Hollywoodis» viib meid 1969. aasta Los Angelesse. Aastasse, mil Charles Manson ja tema järgijad armutult tegutsesid. Peaosades Margot Robbie, Leonardo DiCaprio ja Brad Pitt.

Apollo Kinodes alates 9. augustist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles