Meghan Markle loodab, et laps suudab katkise Markle'ite pere taas üheks liita

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle 2019.
Meghan Markle 2019. Foto: ZUMAPRESS.com/MEGA/Scanpix

Meghan Markle (37) kaalub peale lapse sündi oma kaugenenud isaga rahu sõlmida, kirjutab Daily Mail.

Sussexi hertsoginna Meghan loodab, et tema esimese lapse sünd toob endaga kaasa ka uue peatüki tema elus ning mõistab, millise surve all tema perekond naise positsiooni tõttu USAs on.

Hertsoginnale lähedane allikas teatas Daily Mailile, et Meghan mõistab meedia intensiivset survet ja teda kurvastab, mida tema perekond selle tõttu on pidanud läbi elama.

«Ta plaanib perega rahu sõlmida ning kutsub neid oma lapse katsikule- kaasa arvatud ka poolõde Samanthat. Meghan loodab ja palvetab, et laps liidab katkise pere taas üheks.»

Meghani sõbranna lisas, et pere kutsed aja veetmiseks on jätnud ta nõutuks. Kiire graafiku tõttu pole naisel eriti aega taasühinsmiseks. Naise endine elu näitlejannana hoidis teda samuti pidevalt kodust eemal ning tema perekond ei kurtnud selle üle kunagi, vaid hoopis toetasid teda.

«Meghani perekond teab, et tal on alati olnud käed-jalad tööd täis, kuid toetasid tema pingutusi. Meghani kuninglikud kohustused hoiavad teda traksis ning ta võtab oma kohustusi väga tõsiselt.»

Hertsoginnal on olnud väga konarlik aasta, mis puudutab suhteid perekonnaga- eriti isa Thomas Markle'iga ning poolõe Samantha ja poolvenna Thomas Jr-ga, kes väidavad, et Meghan on isa elust täielikult välja lõiganud.

Sussexi hertsoginna Meghan Markle.
Sussexi hertsoginna Meghan Markle. Foto: EMPICS Entertainment/Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles