Ennusta, kes võidab tantsusaate!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsud tähtedega» emotsioonid pärast kuuendat saadet
«Tantsud tähtedega» emotsioonid pärast kuuendat saadet Foto: Jelena Rudi

Jan Uuspõld ja Anna Levandi - nemad on «Tantsud tähtedega» staarid, kes peavad juba sel pühapäeval tantsupõrandal maha otsustava duelli.

«Tantsud tähtedega» saatest pidid esimesena lahkuma Noorte Laulupeo kunstiline juht  Veronika Portsmuth ja tantsuõpetaja Märt Agu.

Teisena said saatest sule sappa kriminaalpolitseinik Andres Anvelt ja Kristina Tennokese.

Kolmandana lahkusid saatest õpetaja Ott Väli ja Emma-Leena Koger.

Neljandana lahkusid tantsupõrandalt pisarsilmil ärimees Jaan Tootsi elukaaslane Kati Toots ja tema tantsuõpetaja Marko Kiigajaan.

Viiendana sai sule sappa südametemurdja Stig Rästa.

Eelviimase paarina pidid tantsukingad nurka viskama teismeliste lemmikud Getter Jaani ja tema silmarõõm Ott-Sander Palm.

Jäänud on kaks viimast: näitleja Jan Uuspõld ja iluuistamise treener Anna Levandi. Mõlemad on nii žürii, kui ka televaatajate suured lemmikud.

KUMMA STAARI HÄÄLETAKSID VÕITJAKS SINA?

Kõikide ennustusega täppi pannud hääletajate ja agarate arvamusavaldajate vahel loosib Elu24 välja luksusliku naudingute paketi Thai Rose Spa`s!

Kirjuta oma arvamus meie kommentaariumisse ning saada see copy paste`ga ka meie meilile tantsud@elu24.ee, kuhu ära unusta lisamast ka oma kontakte, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Märksõnaks pane TANTSUD TÄHTEDEGA!

Ennustustega on seni täppi pannud ning võitnud luksusliku hoolduse Thai Rose Spa`s! Elu24 lugejad AGNE KALLAS, KRISTIN KAASIK, PIRET PENT,LIILIA SAARMAN, ROOSIKA ja MAI TRIIN !
 

Viimane «Tantsud tähtedega» saade on eetis juba sel pühapäeval!

Kiika ka pildigaleriid meie lemmikutest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles