Mille pärast Daniel Radcliffe süümekaid tunneb?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Rowling, Emma Watson, David Heyman ja Daniel Radcliffe
JK Rowling, Emma Watson, David Heyman ja Daniel Radcliffe Foto: SCANPIX

Näitleja Daniel Radcliffe tunneb süümekaid, et ta «Harry Potteri» viimase filmi esilinastusel pisaraid ei valanud.

Juulis Londonis toimunud suurejoonelisele esilinastusele tulid tuhanded fännid ning näitlejad Rupert Grint ja Emma Watson ei suutnud pisaraid tagasi hoida, kirjutas MTV News.

Radcliffe aga nii emotsionaalseks ei muutunud, sest oli sisimas rõõmus, et saab edasi liikuda.

«Sellistel pöörastel pressipäevadel, kuid pean andma tohutul hulgal intervjuusid, kipun mõnikord sulguma ja autopiloodi peale minema, et ma päris hulluks ei läheks. Tundsin end veidi halvasti, sest ei olnud nii emotsionaalne kui kõik teised. Ma olen Rupert Grinti nutmas näinud ainult korra - viimasel võttepäeval -, kuid mitte kunagi nii emotsionaalselt kui esilinastusel,» rääkis Radcliffe.

«Ma ei suuda sõnadega väljendada, kui palju ma armastasin Potteri-aega. See oli võrratu, õnnelik aeg, kuid kõik head asjad peavad kord otsa saama. Me poleks seda lõputult teinud, kuigi inimesed oleks tahtnud. Olen õnnelik, et see lõppes hea noodiga ning saame nüüd kõik edasi minna,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles