Naise petmine viis mehe ämma voodisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Inimesed veedavad suure osa oma elust armastust otsides. Olles kellegagi kord juba abiellunud, siis võiks arvata, et elu armastus on leitud. Aga kui teine pool otsustab sind petta, siis on see jube. Kui just naise ema läheduses pole. Tema ehk võib aidata.

Üks Briti mees kurdab väljaande The Sun suhtenõustajale, et pärast seda, kui ta naine teda pettis, alustas mees suhet naise emaga ja on nüüd temasse armunud.

Mees kirjeldas oma olukorda küllaltki detailselt:

«Ma armusin hämmastavasse vanemasse naisesse ja meie sekselu on uskumatu. Ainuke probleem on see, et ma olen abielus tema tütrega. Ma olen 39 ja mu naine on 35. Me oleme kolm aastat abielus olnud ja meil pole lapsi, sest mu naine ütles, et ei soovi neid. 

Enamus aega ma töötan kodust eemal. Ma olen insener ja ma teenin nii piisavalt hästi, et mu abikaasa ei pea töötama. Meil on suur, mugav maja, tal on suurepärane sotsiaalne elu, aga ma olen alati mures, mida ta teeb, kui mind kodus pole.

Ma töötan praegu ühe projekti kallal Dubais ja mõned kuud tagasi tuli naise ema sinna, ütles, et on puhkusel, kuid et tal on mu abikaasa kohta midagi öelda. Ta ei öelnud alguses suurt midagi, aga ütles, et me võiks koos sööma minna. Tollel ja paaril järgneval õhtul kirjeldas ta mulle suht detailselt mu naise tegemisi, ja mõned nendest olid üpris šokeerivad.

Ta ema ütles, et naisele meeldib paaride vahetus ja üheöösuhted. Ma olin löödud ja tundsin end petetuna. Ma murdusin, hakkasin nutma ja tema ema lohutas mind. 

Minu naise sõbranna ja tema abikaasa tulid järgmisel nädalal Dubaisse. Kui ma rääkisin neile seda, mida mu naise ema oli mulle rääkinud, siis ma nägin nende nägudest, et nad juba teadsid. Nad ütlesid, et nad varjasid tema käitumist minu eest, arvates, et nii on kõige parem. 

Mu ämm hoidis minuga iga päev ühendust, et näha, kuidas mul läheb. Ta on tõenäoliselt üks hämmastavamaid inimesi, keda ma kunagi kohanud olen, kuigi ta on juba 53-aastane. Mul on tema vastu alati olnud väga tugev tõmme ja temal minu vastu ka. Ta kutsus mu enda juurde. Ma nõustusin ja me veetsime öö voodis. Me oleme pärast seda teineteisega regulaarselt kokku saanud ja oleme nüüd armunud.

Ma ei ole täiesti loll ja tean, et ta kasutas mu naise käitumist, et meie abielu lõhki ajada. Aga ma suudan talle andeks anda, sest ma tean, mida ma tema vastu tunnen. Me tahame jõulud koos paarina veeta, aga kuidas ma oma naisele meie suhtes räägin?»

Naise petmine viis mehe ämma voodisse. Seks.
Naise petmine viis mehe ämma voodisse. Seks. Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov/Scanpix

Suhtenõustaja Deidre ütles välja selle, mida mees juba teadis: ämm teadis väga hästi, mida teeb, ja ajas paar lõhki selleks, et saada seda, mida tahab.

Deidre arvates ei ole ämm väga emalik tüüp, sest selle asemel, et tütart ja väimeest suhteprobleemidega aidata, kasutas naine olukorda enda kasuks ära. Lisaks sellele tõi suhtenõustaja välja, et kuna ämm ei ole väga emalikku tüüpi, siis võib see olla põhjus, miks mehe abikaasa lapsi ei taha.

«Ole ettevaatlik oma abielule surmalöök andma, et hiljem vaid avastada, et ämma peaeesmärgiks oli oma tütrele haiget teha,» ütles Deidre.

Suhtenõustaja soovitas mehel naise käest juttude kohta ise aru pärida, et sorteerida kuulujutud sellest, mis päriselt juhtunud on. 

«Selle järel otsusta, kas sellest kriisist on veel võimalik välja tulla, või tuleb abielule siiski joon alla tõmmata,» soovitas Deidre viimaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles