Jalgrattad, kellad, sokid, kleidid ja isegi pleed! «Kapten Marveli» ulmestiilne filminänn võtab silme eest kirjuks

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kapten Marveli» ametlik filmikaup
«Kapten Marveli» ametlik filmikaup Foto: Marvel

Tuleval kevadel kinodesse jõudev «Kapten Marvel» sihib filmifänne juba enne jõule ning tuleb tunnistada, et nii mitmekülgset ja stiilset merch'i ehk filmikaupa pole pikka aega nähtud. 

Kui mänguasjad ehk action figure'id, t-särgid ja muu taoline on tavaline kraam, mis ikka filmidega kaasneb, siis sedapuhku on koos Marveli esimese naiskangelase filmiga käima tõmmatud terve filminänni kaubamaja, kus piltlikult kõik osakonnad kaetud. Nii leiab tootevalikust Kapten Marveli iseloomuliku sini-kuldse tähelogoga mütse, kotte ning isegi kleidi, sokke, jalgrattaid, pleede ja käekellasid. Ja kõik need asjad näevad erakordselt stiilsed välja!

Vaata tooteid Marveli kodulehelt. 

Mänguasju saab uudistada eraldi siit.

Vaata värsket treilerit:

Kapten Marveli rollis astub üles 2016. aastal oma rolli eest trilleris «Tuba» (Room) Oscari võitnud Brie Larson. 28-aastane multitalendist näitlejanna (kes ka stsenaristi, režissööri ja muusikuna tegutseb). Kehastab ta peakangelast Kapten Marvelit, kodanikunimega Carol Danvers, kellest saab planeedi tugevaim superkangelane just siis kui teda kõige rohkem vaja ehk galaktilise rassisõja puhkedes. See on esimene Marveli film, mille üks režissööridest naine (lavastajad Anna Boden ja Ryan Fleck). 

Film jõuab Apollo Kinodesse 8. märtsil 2019. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Vaata esimest treilerit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles