Vahvad vanemad: Loe, milliseid Disney filme lapseootel kuninglik paar Harry ja Meghan fännavad!

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sussexi hertsog ja hertsoginna ehk prints Harry ja abikaasa Meghan Markle Austraalia visiidil.
Sussexi hertsog ja hertsoginna ehk prints Harry ja abikaasa Meghan Markle Austraalia visiidil. Foto: Dominic Lipinski / PA Wire/PA Images / Scanpix

Tuleval kevadel pisitütre vanemateks saavad Sussexi hertsog ja hertsoginna Harry ja Meghan avaldasid, millised on nende läbi aegade kõige lemmikumad animafilmid. 

Septembri alguses, mil paari pisiprintsessi tulek veel teada ei olnud, osales paar WellChild Awards sündmusel, kus kohtusid ka lastega ning vastasid nende küsimustele ning üheks põletavamaks küsimuseks osutusid Harry ja Meghani filmieelistused, täpsemalt lemmikfilmid Disney'lt.

34-aastane prints sõnas, et tema läbi aegade kõige lemmikumaks Disney filmiks on «Lõvikuningas». 37-aastase Meghani lemmikuks on aga umbes sama ajastu joonisfilm «Väike merineitsi» (1989). Kusjuures, Harry 1994. aasta lemmikfilm olla ka tema vennapoja George'i lemmik! 

Uuema aja lemmikutest nimetas Harry filme «Zootopia» ja «Moana», Meghanile meeldib aga DreamWorksi «Baleriin» (BallerinaLeap!).

Meenuta, millised olid nende ajatute joonisfilmide omaaegsed treilerid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles