Jude Law naudib poissmeheelu

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jude Law
Jude Law Foto: AP / Scanpix

Näitleja Jude Law ütleb, et talle meeldib vallaline olla.

Hollywoodi südametemurdja, kes on olnud abielus Sadie Frostiga ja kihlatud Sienna Milleriga, naudib vabadust ja suhtega kaasneva surve puudumist, kirjutab FemaleFirst.

Law’l on ekskaasaga kolm last: 11-aastane Rafferty, seitsmene Iris ja viieaastane Rudy.

«Olen väga õnnelik ja oma eluga rahul. Ma ei tunne enam meeleheitlikku vajadust asju tõestada. Kahekümnendates tahtsin väga seda saavutada ja näidata, et ma pole lihtsalt ilus poiss. Olen sellest üle saanud,» rääkis Law.

«Olen esimest korda 16 aasta jooksul vallaline. Alates ajast, mil olin 19, olen kogu aeg suhetes olnud ja nüüd naudin seda, et saan keskenduda oma lastele, tööle ja iseendale,» seletas staar.

Siiski ei taha 34-aastane mees igavesti vallaliseks jääda, ehkki annab endale aru, et tema kuulsus võib armusuhetesse probleeme tuua.

«Kui mõtlen sellele, kuidas mu suhted tähelepanu keskpunktis on, siis see on koorem. Aga ma loodan, et ma seepärast kogu eluks vallaliseks ei jää!» ütles Law.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles