Filmikägu: põgenemine kuradisaarelt, lastekirjaniku afäärid ja Eesti aristokraadid

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Volkonski dokumentaalfilmi "Viimane vürst" esilinastus
Peeter Volkonski dokumentaalfilmi "Viimane vürst" esilinastus Foto: Madis Sinivee

«Filmikägu» 70. saate keskseks teemaks on Eesti dokumentaal, sest kinno jõuavad kaks uut kodumaist dokumentaalfilmi: maaliline loodusvaatlus "Tuulte tahutud maa" ja Peeter Volkonski elust rääkiv "Viimane vürst". Viimase autor Kaupo Kruusiauk käis «käopesas» külas ja rääkis, mis tunne on kolm aastat oma elust veeta aristokraatlikus seltskonnas. 

«Uudiseid on ka Mel Gibsoni järgmise projekti, «Kingsman 3» ja nii DC kui MCU koomiksifilmide osas. Uus filme on palju. Lisaks kodumaistele dokumentaalidele, ootavad teid kinos nõiad ja sortsid filmis «Müstilise kellaga maja» (The House With a Clock In Its Walls), noor Astrid Lindgren filmis «Astrid Lindgreni rääkimata lugu» (Unga Astrid / Becoming Astrid), elu suurimaid raskusi kogevad inimesed filmis «Elu ise» (Life Itself) ja Kuradisaarelt põgeneda üritavad Charlie Hunnam ja Rami Malek filmis «Papillon»," tutvustavad järjekordset filmisaate episoodi autorid Lauri Kaare ja Kristjan Gold. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles