Mees seadis oma maa ümber elektriaia, et lapsi sellest eemal hoida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bryan Tucker
Bryan Tucker Foto: Kuvatõmmis

USAs elav mees seadis oma koolibussipeatuse läheduses oleva maja ümber elektriaia, et lapsed bussi oodates tema maale ei tungiks.

Mehe nimi on Bryan Tucker. Ta ütles, et ta on tüdinenud, et lapsed vannuvad, kaklevad ja loobivad bussipeatuses prahti maha, vahendas CBS Philly. «Nad ei austa teiste inimeste maad,» ütles Tucker. «Ma korjan iga päev nende järelt prahti üles.»

Lõpuks otsustas mees üles seada elektrilise aia, millele annab voolu suur aku. Aed eraldab tema maad koolibussipeatusest.

Ta ütles, et ta otsustas selle sammu kasuks, kuna lihtsad «läbipääs keelatud» märgid loodetud tulemust ei andnud. «Inimesi ei peata miski,» sõnas ta.

Bryan Tucker
Bryan Tucker Foto: twitter

Aed seati üles täpselt esimeseks koolipäevaks ning tekitas loomulikult naabruskonnas ka kohe suurt kisa. Bryan ütles, et tema ei vastuta teiste inimeste laste eest ja pani aia üles, kuna esimese ja teise klassi lapsed risustavad tema maad.

Vanemad arvavad, et selline samm oli hullumeelne, ning kardavad, et üks nende lastest võib elektrilöögi saada.

«Ma puudutasin seda, ma sain kerge löögi, see ei olnud hea tunne,» sõnas James Mehfoud, kes omab selles piirkonnas mitut maja. «Ma saan tema murest aru. Aga ma arvan, et ta ei mõista naabrite muret enda laste osas. Üks neist võib seda puudutada, sinna sisse kukkuda ja löögi saada,» lisas kinnisvarade omanik.

«Mis? Kas sulle ei meeldi lapsed?" küsis kohalik lapsevanem Wayne Milby. «Ma olen lapsevanem ja ma ei taha, et keegi lastest elektrilöögi saaks,» kurtis ta.

Bryan Tucker seadis üles elektriaia
Bryan Tucker seadis üles elektriaia Foto: Kuvatõmmis

Mõned raevunud lapsevanemad pöördusid aga Henrico maakonna politseijaoskonna poole. 

Tuckeril kästi aed maha võtta, kuna selle praegune asukoht jääb maakonnale kuuluvale alale. Kuid talle öeldi, et ta võib aia uuesti üles seada, kui see jääb tema maa-alale.

«Ma olen enda sõnumi edasi andnud. Ma olen kindel, et kõik said selle kätte. Kõik said aru, mida ma teha üritasin,» sõnas Bryan Tucker lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles