Take Thati laulja nõuab kanepi legaliseerimist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Howard Donald ansamblist Take That
Howard Donald ansamblist Take That Foto: AFP / Scanpix

Popansambli Take That staar Howard Donald nõudis hiljutises sõnavõtus kanepi legaliseerimist.

39-aastane laulja pälvis paljude inimeste pahameele sellega, et väitis, justkui oleks kanep alkoholist kahjutum ning kui kõik inimesed ennast «pilve» tõmbaksid, oleks maailm parem paik, vahendab Femalefirst.

«Kanep tuleks legaliseerida. Kui rohkem inimesi väljuks kodust «pilves» peaga, selle asemel, et ennast täis juua, oleks tänavatel vähem kaklusi, vähem probleeme ja vähem vägivalda,» ütles Howard.

Narkovastased on aga staari sõnavõtte «vastutustundetuks mögaks» nimetanud, sest nende sõnul võib kanepi suitsetamine esile kutsuda tõsiseid vaimseid häireid.

«Igaüks, kes ütleb sulle, et kanep on ohutu, ajab jama. See võib esile kutsuda psühhoosi ja paranoiat. Ma tahaksin, et Take That näeks, millist tööd me teeme ja sooviksin küsida nende käest, et kas nad sooviksid mõned oma teenitud miljonitest narkomaanide raviks annetada,» ütles ühenduse Mothers Against Drugs juht Gail McCann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles