Superstaari-Artjomi bänd Noisebleed annab reedel hüvastijätukontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noisebleed
Noisebleed Foto: Noisebleed

Noisebleedi hüvastijätukontsert toimub reedel, 4. novembril klubis Tapper. Rokkbänd kutsub kõiki sõpru ja fänne, kes on neid aastate jooksul toetanud, hüvasti jätma ja koos veel ühe korra pidutsema.

Kuna Noisebleedi tegevus jäi pooleli varsti pärast minialbumi «Here to Stay» avaldamist, ei jõutud salvestist piisavalt turustada. Mitu kasti plaate läheb lihtsalt üritusel osalejate vahel jagamisele. Bänd arvab, et see on parim viis fänne tänada.

Soojendusesinejad on NMR, Ragdoll ja ÕUN ning hiljem lõbustavad publikut DJ Tony Da Looney, DJ AQR & Snake, Pollox ja DJ Samuel.

Ürituse kohta saab rohkem infot Facebookist.

Viis aastat tagasi Tallinna 21. kooli seinte vahel alguse saanud bänd Noisebleed läheb laiali põhimõtete, eesmärkide ja maitse-eelistuste lahknemise tõttu. Artjom Savitski jätkab karjääri sooloartistina, kuid osa Noisebleedi esituses tuntuks saanud lugudest säilivad siiski.

Vaata kitarrist Silver Siiaku ja laulja Artjom Savitski videopöördumist allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles