Austraallane disainis tagumikule sobivad teksapüksid

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: AFP Photo

Austraalia moedisainer Gill Milligan on disaininud teksapüksid, kus on eelkõige arvesse võetud istmiku suurust.

Sarnaselt õige rinnahoidja korvi valimisele sobivad poisilikumale figuurile A suuruses teksad ning ümaramad peaksid valima B või C vahel, kirjutab news.com.au.

Gill Milligani sõnul võttis tagumiku suurust arvestavate teksade väljatöötamine aega 18 kuud.

Tavaliste teksade puhul võetakse arvesse vöö ümbermõõt ning jalgade pikkus. Austraallanna sõnul on aga istmiku suurus ja kuju palju olulisemad kriteeriumid sobivate teksade leidmisel.

«Cameron Diaz on mu A suuruse muusa,» ütles Milligan. Jennifer Lopez ja Christina Aguilera kuulusid tema arvates B kategooriasse ning Beyonce oli raudne C.

«Kuigi teksade valik on väga lai, on tootjad unustanud, et naised otsivad eelkõige mugava tegumoega pükse,» ütles Milligan.

Uuel põhimõttel loodud teksapükse müüb Milligani asutatud Austraalia rõivafirma Milk and Honey. Hetkel on saadaval A ja B suurused, kuid peagi plaanitakse tootma hakata ka suuremaid numbreid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles