Lumepromenaadi lõpetavad Heidy Tamme ja Olav Ehala

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Lumepromenaadi selle-aastase kontserdisarja lõpetavad pühapäeval, 21. detsembril Pärnu raekojas Eesti muusika kullafondi kuuluvad solist Heidy Tamme ja Olav Ehala klaveril.

Pärnu Filharmoonia reklaamitoimetaja Ülle Jantsoni teatel kõlavad pühapäevasel kontserdil nii Olav Ehala looming kui ka armsad jõulu-talvelaulud. Lisaks tuleb ettekandele levimuusikaklassika Horoskoobi ajastust.

Hetkel oma juubelikontsertidega seotud Heidy Tamme on laval veetnud 45 aastat. Lisaks on Tamme jaganud laulupedagoogina oma tarkusi ja kogemusi noortega ligi 35 aastat. Viimased 25 aastat on Tamme õpetanud Jantsoni andmeil Soomes Helsingi Pop- ja jazz muusika konservatooriumis.

Tamme märkis, et kuigi ta pole saanud elus ühtegi laulutundi, on ta laulnud peale pop-ja jazzmuusika ka ooperit. Erialaselt on Tamme diplomeeritud dirigent - suurte orkestrite juhatamine oli üks tema nooruspõlve unistustest.


Olav Ehalaga on nad Tamme teatel vanad semud ja andnud ühiseid kontserte varemgi. Ehala on ka üks tema lemmikheliloojatest.

Kontsert „Jõuluööl on inglid tööl" toimub küünlasärases raekojas pühapäeval, 21. detsembril kell 14. Piletid hinnaga 40 krooni on müügil tund enne algust kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles