Jon Bon Jovi tahab saada kuberneriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jon Bon Jovi
Jon Bon Jovi Foto: AP / Scanpix

Jon Bon Jovi plaanib saada USA New Jersey osariigi kuberneriks.

Laulja on viimasel ajal vihjanud, et kavatseb tulevikus kandideerida New Jersey kuberneri ametikohale ning on selle tarvis isegi oma New Jersey kodu alles jätnud, kuigi tema ja kogu ta pere elab juba mõnda aega New Yorgis, vahendab Femalefirst.

«Ta on huvitatud kuberneriks kandideerimisest. Sellepärast jättiski ta maja alles ning esineb demokraatide, nagu Al Gore, korraldatud heategevusüritustel. Lisaks on ta palganud PR-guru Ken Sunshine´i, kes töötas endise linnapea, David Dinkinsi heaks,» ütles lähedalseisev isik kuuldusi kommenteerides.

45-aastase muusiku esindajad kinnitasid, et mees on arutanud nendega kuberneriks saamise võimalust, kuid lisasid, et hetkel on Jon Bon Jovi muusikukarjääriga liialt hõivatud, et kõrgele ametikohale kandideerida.

«Ta päevatöö läheb hetkel liiga hästi ja sellepärast ongi tal võimalus oma New Jersey maja alles jätta.»

Bon Jovi ei ole esimene meelelahutaja, kellest kõrgetasemeline poliitik on saanud. Märulifilmide kangelane Arnold Schwarzenegger lõpetas oma filmikarjääri, et saada California osariigi kuberneriks ning Ronald Reagan vahetas filmistaari ameti presidendi ametikoha vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles