Marju Länik lavapartnerist: nii tubli laps, nii hästi laulab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marju Länik
Marju Länik Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Marju Länik esineb «Laulupealinna» esimeses saates Otepäält pärit 9-aastase Liisabet Urmiga.

Sel kevadel pälvis pisike laulja üritusel «Otepää noor talent 2011» teise koha. Liisabet õpib klaverit ning unistab saada lauljaks ja kosmeetikuks. Otepää kaks heledapäist kaunitari esitavad laulu «Oo, kuis nii kaunis on hommik» muusikalist «Oklahoma».


Elu24 tegi intervjuu Marju Länikuga

Kui palju olete jõudnud proovi teha?

Prooviperiood on selles mõttes minu laulu puhul keerulisem, et minu väike laulupartner on Otepäält. Me esindame Otepääd ja see on kõikidest tänastest osavõtjatest kõige kaugem punkt. Selles mõttes on meil kõige kaugem maa kokku saada, kõige raskem kokkusaamisi ja proove korraldada. Tegelikult saime esimest korda koos laulda alles reedel.


Milliseid nõuandeid olete talle andnud?

Siin on suuredki pabinas, mis siis rääkida väikestest. Olen soovitanud tal kõvasti ja julgelt laulda. Mina laulan talle päris palju hoopis teist häält, et tema saaks hästi särada ja ennast näidata.

Mina saan loo alguses laulda soolosalmi ja refrääni. Mulle tundub, et ta on selline vapper ja hakkaja. Nii tubli laps, nii hästi laulab.

Kellega tahaksite Otepää kandist veel esineda?

Pean ütlema, et Otepääl on laulurahvast väga palju. Mina oleksin tohutult õnnelik kui saaksin ühe korra kooriga televisiooni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles