Roman Polanski seksisüüdistustest tehakse film

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Polanski
Roman Polanski Foto: AFP Photo / Scanpix

Režissöör Roman Polanski elust tehakse Hollywoodi dokfilm.

Film, mille pealkiri ongi lihtsalt «Polanski» on nii kirjutatud, produtseeritud kui ka lavastatud Damian Chapa poolt ning see käsitleb filmimehe elu alates lapsepõlvest holokausti ajast Poolas kuni tänase päevani, vahendab femalefirst.

Film keskendub ka tema naise Sharon Tate’i mõrvale aastal 1969 ning 1977. aasta süüdistustele, kui arvati, et mees seksis 13-aastase tüdrukuga.

Polanski vabanes kautsjoni vastu ning seejärel pages Euroopasse, kuhu ta on jäänud tänini. Praegu on ta Prantsuse kodanik.

Režissöör Chapa on veendunud, et Polanski elust saab huvitava filmi: «See on väga pingeline lugu, mille me ettevaatlikult kohtu- ja avalikult ligipääsetavatele dokumentidele üles ehitame.»

«Ma olen selle juhtumi kohtudokumentidega tutvunud, need on järsud ja agressiivset laadi. See, mis seal juhtus, on tema elu kõvasti varjutanud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles