Stingi kontserdi pileti võitnu jäi vanameistri esinemisega rahule

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sting.
Sting. Foto: AP / Scanpix

«Me jäime kontserdiga kenasti rahule, Stingi kontsert oli tõsiselt suur kontsert ja kohal olid tõsised fännid. Hästi lahe elamus oli, eesti publikuga sealseid kontserdikülastajaid võrrelda ei saa,» võtab Elu24 poolt korraldatud piletiloosiga Stingi & The Police´i kontserdile Londonis vabapääsme võitnud Karin Kiigemägi oma emotsioone.

 

«Terve Wembley Arena oli äärest ääreni inimesi täis ja võrdluseks, kui Eestis ergutab kontserdi andja seltskonda, et laulge kaasa või ma ei kuule teid ning peab kohutavalt vehkima ja võimlema, siis seal oli selline olukord, et rahvas laulis ise kaasa, ilma, et Sting oleks lauljana selleks kedagi ergutanud. Vahepeal oli nii, et kui laul algas, siis terve saal laulis kaasa ning ise Sting vaikis hetke.

Võib-olla annab see tunnistust, et ta on oma kodumaal nii kõva tegija ja kontserdil olid kohal tõelised fännid.»

Kuigi kontsert oli Karini sõnul suurepärane, ei õnnestunud tal paraku kuulda kõiki soovitud hittlugusid.

«Päris kõiki soovitud lugusid ei kuulnud küll mitte, osad lood olid täitsa tundmatud. Mulle meeldivad kõige rohkem Police´i algusaja laulud, aga seal kanti ette tegelikult mõned lood, mida ei olnud eriti kuulnudki. «Roxanne» ja muud kindlad hitid, ka «Every Breath You Take», tulid loomulikult esitlusele, a terve kontsert ei koosnenud siiski väga tuntud lugudest.»

Suurem osa publikust oli piletivõitja sõnul vanusevahemikus 30-40 ja isegi üle selle, paljud olid tulnud kohale kogu perekonnaga. Teisi Eestist saabunud kontserdikülastajaid Kiigemägi hiiglasliku rahvasumma seas ei kohanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles