Sketšisaates olid parimad Sander ja Nuter

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Sander
Mart Sander Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Kanal 2 sketšisaate «Jumal tänatud, et sa siin oled» võitjaau läks jagamisele jõuliselt esinenud Mart Sanderi ja  Egon Nuteri vahel.

Seekordses sketšisaates osalesid näitlejad Egon Nuter ja Merle Jääger ning lauljad-muusikud Villu Tamme ja Mart Sander.

Ülikonnas ja kohvriga Egon Nuter sattus tuppa, kus kaks inimest magasid voodis – tema naine koos oma armukesega. Egon alustas kummalise küsimusega, kuid siis keris end üles, kui sai aru, millega on tegemist. Peagi selgus, et tema näideldaval mehel on koer meherõõmud ära hammustanud. Kui tema väidetav naine lõpuks prillid ette pani, siis selgus, et Egon polegi tema mees, vaid keegi võõras. Egon mängis suhteliselt normaalselt, kuid ilma suuremate naljadeta. Samas oli tema sketšis väga palju üllatusi, mistõttu oli tal ülikeeruline roll.

Punases kleidis krooniga kuninglik Merle Jääger sattus Miss Universumi konkursile Miss Mauretaaniana esinema. Ta esitas arusaamatus keeles riigi hümni ja rääkis mitut sorti m-tähega seotud juttu. Ta sai hakkama suhteliselt sarnaselt Egoniga. Parim nali oli ehk mauretaanlastel võiksid lisaks m-tähega algavatele automarkidele olla ka automaadid ja relvad – nagu näiteks M-16 ja MIG-id.

Kauboi kaabu ja siniseks löödud silmaga Mart Sander sattus lastevanemate ette jalgpallitreenerina. Ta süüdistas oma meeskonna kehvas seisus Hannahit, kes laulis hümni ja kehvi poisse, kes lõid 16 väravat oma väravasse. Mart pani täie rauaga ja ta suust kukkus kilde lausa robinal. Mart mängis oma rolli väga jõuliselt, nii et sketšipartnerid ei saanudki eriti mahti rääkida. Oma esinemise lõpetas ta hea killuga Linnar Priimäe suunal. Mart säras hästi, olles eelnevatest esinejatest selgelt silmapaistvam.

Kummalise mütsi ja riietusega Villu Tamme sattus näitlejana pressikonverentsile. Rahuliku olekuga Villu alustas paari hea naljaga, kuid ta ei jõudnud eriti näitlema hakatagi, kui juba sketš läbi sai ehk ta ei jõudnud oma rollis eriti avaneda.

Viimases sketšis olid kõik neli korraga munkadena laval, kõigil käed kinni seotud. Tuli välja, et nad olid luureretkel kaduma läinud võitlejad, keda süüdistati reetmises. Kõik mängisid hoolega, nii et saate vedajatel polnud võimalik eriti sketši lahti seletada. Eriti jõuliselt paistsid silma Merle ja Mart.

Eino Baskin kiitis Egon Nuteri improviseerimise oskust ja Mart Sanderi jõulisust. Baskin kuulutas seekordseteks võitjateks erakorraliselt kaks inimest – Mart Sanderi ja Egon Nuteri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles