Bikiinid vallutavad Sugari

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy fotosessioon klubis Sugar. Foto on illustratiivne.
Playboy fotosessioon klubis Sugar. Foto on illustratiivne. Foto: Hille Rokk

Sellel nädalavahetusel on Pärnu kesklinna klubi Sugar moelainel, kui rahvale demonstreeritakse kahel päeval jutti värsket bikiinimoodi.

Sugari programmijuhi Kert Klausi teatel jõuab reedel Pärnusse Eesti moebränd Tallinn Dolls, mis esitleb reedeõhtusel eelpeol Sugari terrassil oma uut bikinikollektsiooni. Samas avatakse fotonäitus ja akustilise kavaga esineb Mikk Saar.

Reedesel klubipeol on klubi laval elusuuruses nukud ja ekstravagantsed tantsijatarid, lubas Klaus. Muusikat seavad peol Andi Raig ja Kikko J.

Laupäeva päeval toimub Sugari terrassil Tallinn Dollsi moeturg, kust on võimalik soetada eksklusiivseid ja trendikaid 2012. aasta kolletsiooni kuuluvaid rõivaid.

Laupäeva öösel väisab Sugarit aga tuntud üritustesari ja moebränd Fallen Angels. Selle peo raames toimub samuti unustamatu bikinimoe-show’. Muusikat mängivad klubis DJ-d N’Deep ja Erkki Ohmann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles