«American Idol» annetab heategevuseks sadu miljoneid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Fuller
Simon Fuller Foto: WENN

Talendiotsimissaate «American Idol» loojad annetavad televisiooni vahendusel korraldatud rahakogumisürituse abil teenitud 64 miljonit dollarit ehk enam kui 640 miljonit krooni heategevuseks.

Staarid nagu Brad Pitt, Reese Witherspoon ja Miley Cyrus osalesid aprillikuus korraldatud üritusel «Idol Gives Back» ning seal astusid üles Mariah Carey, Fergie ja Carrie Underwood ning Britney Spears oli sündmusest nii liigutatud, et annetas isiklikult 25 000 dollarit, vahendab WENN.

Saate abil kogutud raha läheb kuuele USA ja rahvusvahelisele heategevusorganisatsioonile ning sarja loojal, Simon Fulleril, on selle üle väga hea meel.

«See, et «American Idol» suudab miljonitele inimestele inspiratsiooni anda ja nende elusid muuta, on hämmastav. Me oleme oma vaatajatele ja sponsoritele ülimalt tänulikud ning täname neid andekaid inimesi, kes innustavad meid kõiki aitama neid, kes seda kõige rohkem vajavad,» ütles Fuller.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles