Roger Moore: uus Bond on liiga vägivaldne

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig James Bondi rollis filmis «Quantum of Solace»
Daniel Craig James Bondi rollis filmis «Quantum of Solace» Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Varasemal ajal James Bondi mänginud näitleja Roger Moore`i arvates on uus 007 filmi «Quantum of Solace» (007: Veidi lohutust) liiga vägivaldne.

81-aastase staari arvates olid tema osatäitmised palju rafineeritumad ja elegantsemad, kirjutab Hollywood Reporter.

«Mul on hea meel, et sain James Bondi mängida. Siis olid teised ajad. Nüüdne aeg nõuab vägivaldsust ja see kajastub ka vaatajanumbrites,» lisas Moore.

Moore jätkas, et omal ajastul ei oleks ta leppinud sellega, et elegantsest ja iroonilisest Bondist saaks lihtsalt tapamasin.

«Iga näitleja tahaks ajalukku minna mõne klassikalise rolliga, mängides näiteks kuningas Leari või Hamletit, kuid ma olen rahul sellega, et olen seda teinud Bondina,» lisas näitleja.

Moore mängis Bondi linateostest «Live and Let Die» (1973), «The Man with the Golden Gun» (1974),  «The Spy Who Loved Me» (1977), «Moonraker» (1979), «For Your Eyes Only» (1981), «Octopussy» (1983) ja  «A View to a Kill» (1985).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles