Gentlemen’s Club šokeerib sadomasohhistliku lava-show'ga!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sado-maso seksi harrastajad
Sado-maso seksi harrastajad Foto: photo.net

Juba sellel laupäeval, 18. juunil, toimub klubis Teater sensuaalse ja naudinguterohke üritustesarja Gentlemen’s Clubi teine pidu.

Klubi Teater garanteerib sellel õhtul erutavaid ja sensuaalseid elamusi igale maitsele.

Sisenedes klubisse tervitavad külalisi silesäärsed Gentelmen's Clubi kaunitarid, kes juhatavad külalised edasi peasaali šokeerivat ja erutavat vaatemängu nautima.

Sadomasohhistlikule lava-show'le annavad vürtsi juurde graatsilised ja erootilised postitantsijannad ning naiste meeli aitab üles kütta kütkestav meessoost üllatusartist.

Muusikalist naudingut pakub DJ Kermo Hert

 

Vaatemäng saab alguse kell 00.30 ja kestab varajaste hommikutundideni...

 

Reedel, 17. juunil toimub klubis Teater rahvusvaheline FITASC Compak Sporting European Championship Tallinn 2011 afterparty.

Ürituse teemaks on «Jahihooaeg», kus esmakordselt astub seksika Pocahontase rollis üles andekas löökpilliartist Hele-Riin Uib. Lisaks kurameerivad laval publikuga kiskjalikud metsloomad ja maiad kütid.

«Jahihooajale» annab avapaugu DJ N’Deep.
 

Ööklubi Teater on avatud igal reedel ja laupäeval kell 00:00-05:00 ja asub Tallinnas Viru Väljak 5, Vene Draamateatri majas.

Suveperioodil on sissepääs õrnemale soole kuni 00.30 tasuta, hiljem maksab sissepääs daamidele 5 EUR ja härradele 8 EUR.

 Loože ja laudasid saab broneerida tel: (+372) 56 88 4444

Millal Sina viimati Teatris pidutsesid?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles