Rannaklubi Sunset avab taas uksed

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suve üheks tipphetkeks on rannapidu "Bacardi Feeling".
Suve üheks tipphetkeks on rannapidu "Bacardi Feeling". Foto: ANNIKI LEPPIK/PRNPM/EMF

Juuni esimesel reedel, 3. juunil avab taas suveks uksed uuendatud Sunset Club, mida väisab suve jooksul terve rida rahvusvaheliselt tuntud artiste ja DJsid.

Sunseti pressiesindaja Alan Adojaani teatel saab Sunseti interjöör uuenduskuuri. “Suvel on Sunset ka päevase melu keskus, avame palmidega terrassikohvikud, kus saab nautida rannamelu mõnusa muusika, külmade kokteilide ja suupistetega,” märkis Adojaan. “Pärnu ööelu epitsentrisse on peale  armee välisartistide ja festivalide koondunud Eesti muusikamaailma tähed ning DJd.”

Suve tähtsündmustest nimetas Adojaan Euroopa DJde võistlust “Movida Corona”, legendaarset rannapidu “Bacardi Feeling” ja veefestivali “Watergate”, mille ametlik ööklubi on Sunset. Jätkuvad legendaarsed "Warmduscheri" vahupeod ja kihutab taas “Tallinn Express” DJde Meri ja Julma juhtimisel.

Sunset alustab 3. ja 4. juunil kahepäevase üritusega “Sunset Summer Opening”, millel tõmbab reedel hooaja käima Phil Fuldner Saksamaalt, kelle hitt “Miami Pop” on löönud laineid Eesti raadioteski.

Näeb bikiinimoodi, mustkunsti- ja tule-show’d, kohal on hulk DJsid. Laupäeval jätkub pidu noore eurostaari Getter Jaani kontserdiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles