Sõpruses märatseb pumppüssiga hulkur ja tema semud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Promopilt

Kuni pühapäevani kajavad Sõpruse saalis hirmukarjed, sest ekraanile jõuab valik HÕFFi Ameerika õõva- ja kultusfilmide paremikust.

Reede hilisõhtul kl 23:00 linastub Karim Hussaini päevavalgust kartev alateadlik julmus, mille neli segmenti –«Munasarja silmamuna», «Inimvastne», «Uuestisünd» «Parem ajupoolkera/Martüürium»– šokeerivad ja raputavad publikut võikuse, vägivalla, paakunud vere ja seksuaalhälvete kujutamisega. Jah, see film on katsumuseks ka kõige karastunumatele õudusfilmi vaatajatele.
 
Laupäeval kl 18:00 näeb aga Simon Rumley sünget lugu kättemaksust ja armastusest. «Punane, valge ja sinine» algab petliku suhtedraamana ning lõpeb peadpööritavalt pingelise ja vägivaldse tragöödiana.
 
Programmi lõpetab pühapäeval kl 20:00 Panos Cosmatose hüpnootiline «Teispool musta vikerkaart» – film, mille üle ei ole võimalik tavalisel moel arutleda, vaid mida tuleb lihtsalt kogeda.
 
HÕFFi järelkarjed kõlavad kinos Sõprus kuni 8. maini. Kõik filmid linastuvad inglisekeelsete subtiitritega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles