Selgus «Miss University 2011»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult Marii, Enely, Katre, Gerti ja Lili
Vasakult Marii, Enely, Katre, Gerti ja Lili Foto: Kaarel Hallikas

Traditsioonilise üritusena peetakse igal aastal kevadiste tudengipäevade raames «Miss University 2011,» kus otsitakse seda kõige ilusamat ilusamate seast.

Eile hilisõhtul valiti Club Hollywoodis «Miss University 2011,» kelleks sai atraktiivne ja särtsakaks tudengineiu Katre Tamm Tallinna Tehnikaülikoolist.

I printsessi tiitli pälvis Enely Krusell Tallinna Tehnikakõrgkoolist ja II printsessi tiitel läks Tallinna Ülikooli esindajale Gerti Leesmanile. Auväärset neljandat ja viiendat kohta jäid jagama Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli esindaja Lili Tiri, kes sai endale ONE Condomsi firma poolt eriauhinna.

Võitja valis välja auväärne 4-liikmeline zürii eesotsas BändCämpi eestvedaja ja Ketikoerte laulja Ikevald Rannapiga. Lisaks kuulusid züriisse eelmise aasta «Miss University 2010» Julija Lobanova, «Tudengimees 2010» Aurel Mustjatse ning naiste vaieldamatu lemmik ja laulja Ott Lepland.

Zürii oli juba alguses kõik ühel meelel ja lisaks kenale vaatepildile sai mõnusalt aega veedetud ja head üritust nautida.

Missikandidaadid astusid ülese neljas peadpööritavas voorus. Lava köeti soojaks printsessiliku tutvustava vooru  ja maagilise talendivooruga ning maiuspalaks oli bikiini- ja õhtukleidivoor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles