Kolmapäeval selgub Miss University 2011

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil vasakult: Marii, Gerti, Katre, Enely, Lili. (pildilt puudu Regina).
Pildil vasakult: Marii, Gerti, Katre, Enely, Lili. (pildilt puudu Regina). Foto: Kaarel Hallikas

Kolmapäeval, 4.mail selgub Club Hollywoodis TallinnaTudengipäevade raames Miss University 2011. Võistlustulle lähevad kuus särtsakat ja ilusat neidu meie oma pealinna erinevatest üli- ja kõrgkoolidest. Miss University valib prominentne ja auväärne 5-liikmeline zürii.

Kolmapäeval astuvad tudengineiud üles tutvustavas-, talendi-, bikiini ja õhtukleidivoorus.

Missikandidaadid on alustanud treeninguid ja selgeks on õpitud muinasjutuline tants ja ära tehtud esimene kuum lavashow Tudengipäevade Warm-up peol. Action weeki raames käisid missid pildistamas KSX Studios, Femme.ee poolt korraldatud Piret Ilvese moemajas stiilikoolitusel ja tegemata ei jää ka kinokülastus.

Sellel aastal astuvad võistlustulle kuus särtsakat tudengineidu: Regina Nesterova Eesti Ettevõtluskõrgkoolist Mainor, Katre Tamm Tallinna Tehnikaülikoolist, Lili Tiri Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolist, Enely Krusell Tallinna Tehnikakõrgkoolist, Gerti Leesman Tallinna Ülikoolist ja Marii Jõgi, kes esindab Tartu Ülikooli.

Show algab pärast keskööd ja uksed avatakse kell 23.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles