Sugaris tervitab kevadet artistide paraad

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel toimub Sugaris Kert Klausi sünnipäevapidu.
Reedel toimub Sugaris Kert Klausi sünnipäevapidu. Foto: Janek Põldots

Pärnu ööklubi Sugar väisab kevadhooajal terve rida artiste, kuid otsa teevad sel reedel lahti Eesti parimad diskorid, kes kogunevad kolleeg Kert Klausi 33. sünnipäevale.

“Tekkis mõte kutsuda sõbrad-diskorid kokku ja teha üks pidu,” märkis Sugari programmijuhinagi tegutsev Klaus. “Igaüks mängib oma tavapärast muusikat, mis on talle hingelähedane ja mis mahub Sugari formaati.”

Nii astuvad reedel Sugari diskoripulti üksteise järel Kristjan Hirmo, Kermo Hert, Erkki Sarapuu, Erlend Aav, Erki Ohmann ja sünnipäevalaps Klaus ise.

“Suure üllatuse pakub kindlasti Kristjan Hirmo, kes teeb Sugari laval esimese avaliku etteaste trompetiga,” lubas Klaus. “Hirmo õppis kunagi muusikakoolis trompetit ja kui sõbrad tänavu jaanuaris uurisid, mida talle sünnipäevaks kinkida, soovis ta trompetit. Nüüd on ta usinalt harjutanud ja teeme koos ülesastumise. Mina mängin tuntud tantsu-track'e ja Hirmo esineb trompetil. Usun, et tuleb lõbus ettevõtmine.”

Sünnipäeva puhul on Klaus avaldanud oma lemmikmuusikaga mix-CD, mida jagatakse Sugaris peolistele.

Kevadekuulutajatena on Sugari lavale oodata lähimatel kuudel tervet rida artiste.

Juba järgmisel neljapäeval, 21. aprillil annab Sugaris oma esimese Pärnu avaliku esinemise tänavu konkursil “Eesti laul” tuhandete südamed võitnud Outloudz. Päev hiljem väisab naisteüritusel “Ladies First” Sugarit Tanja Mihhailova. Klausi sõnade järgi on Sugari külastajaid ees ootamas ka väiksed lihavõtteüllatused.

Volbriöö saabub Sugarisse koos maru kollektiiviga Tanel Padar & The Sun ja sellele peole loosib 24tundi.ee välja vabapääsmeid.

Mais saab klubis kaasa elada ansambli Terminaator tuttuue albumi esitluskontserdile.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles