Kauneid Tallinna tudengineide oodatakse missiks kandideerima

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss University 2008 Club Hollywoodis
Miss University 2008 Club Hollywoodis Foto: Maria Vahuri

Mai alguses valitakse pealinna klubis Hollywood järjekordne “Miss University 2011”, kelleks võivad kandideerida kõik ilusad Tallinna ülikoolide tudengineiud.

Ürituse korraldaja Essi Vahtrase teatel on tudengimissi võistlus õige üritus kõigile neidudele, kes vajavad väljumist rutiinist. “Just osalemine missivõistlusel lisab ellu natuke särtsu ja seiklust,” ütles Vahtras. Kui oled igati julge ja ilus tudengineiu, siis oled just sina õige kandidaat selle aasta tudengimissi tiitlile.”

Vahtrase kinnitusel ootab tudengimissiks pürgijat ees hulk meelelahutust ja veel suurem hulk uusi tuttavaid.

Esmalt valitakse pealinna suuremate kõrgkoolide esikaunitarid ja nende seast pääseb kuus kauneimat 4. mail Club Hollywoodis toimuvasse finaali.

Enne finaali osalevad missikandidaadid 28. aprillil kevadiste tudengipäevade Warm-up Party’l, kus osalejatel on esimene võimalus särada Club Hollywood´i laval ning võita rahva südamed.

Samuti käivad osalejad Action Week´i (20. aprill - 04. mai) raames üheskoos põnevatel seiklustel. Varasematel aastatel on neiud mänginud näiteks paintballi, sõitnud kardiga ja teinud muudki ägedat.

Lisaks osalevad missikandidaadid õhtustes trennides, mis kestavad kuni 90 minutit.

4. mail Club Hollywoodis toimuval finaalüritusel astuvad kandidaadid žürii ette neljas voorus. Esmalt seisab ees enda tutvustamine, seejärel talendivoor, edasi bikiinivoor ja kõige lõpuks õhtukleidi voor.

Kõik ettevõtmised ja läbielamised jäädvustatakse nii fotodel kui ka videos. Lisaks tiitlile ootab Vahtrase kinnitusel neide ees mitmeid meeldivaid üllatusi.

Missivõistlusest osavõtuks peaksid kõik Tallinna ilusad tudengineiud saatma e-kirja aadressile: essivahtras@gmail.com. Kirjas peaks sisalduma osaleja nimi, vanus, telefon, kool ja üks foto endast. Kindlasti tuleb lisada, miks oled just sina see õige, kellest peaks saama järgmine tudengimiss.

Kandideerida saab 16. aprillini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles