Marek Sadam semmib 11. klassi õpilasega?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Sadam
Marek Sadam Foto: Elmo Riig / Sakala

Kunagise menubändi N-Euro solist Marek Sadam (32), kes on juba aastaid suutnud oma lugusid turustada ja end artistina müüa nii Saksamaal kui ka USAs, lõõgastub vahelduseks Eestimaa kevade ja noorte naiste seltsis. Üks põhjuseid, miks Marek kavatseb vähemalt suve keskpaigani siinmail aega veeta, on verinoor 11. klassi gümnasistineiu Anna-Maria Valliveere.

Kroonika kirjutab, et Audentese erakooli tüdruk Anna-Maria ja Marek jäid silma ülemöödunud nädala teisipäeval Solarise keskuse restoranis Vapiano. Noorte kehakeel reetis sõprusest soojemaid tundeid.

Marek jääb kaaslanna teemal aga siiski tagasihoidlikuks. «Mul on olnud üsna keerdkäikuderohke elu,» pajatab ta.

«Eestist ära olles olen läbi elanud üsna rajusid aegu, mis on õpetanud mind paremini elama. Ka mehena. Ma ütleks nii, et võib-olla tõesti poleks ma praegu Eestis, kui see poleks minu isiklik eraeluline soov.»

Marek soovitab neile, kes tahavad paremat ülevaadet ta elust, tulla tema esinemistele – ta lubab rääkida lugude vahepeal väga ausalt ja avameelselt oma eraelust ja läbielamistest. Suve alguseks kavandabki Sadam koos kitarrist Toomas Lauriga üle-eestilist muusikalist rännakut, et külastada just väiksemaid paiku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles