Raplas möllab taas „Linna Pea Rock“

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Linna Pea Rocki” lava.
„Linna Pea Rocki” lava. Foto: Erakogu

Laupäeval, 2. aprillil toimub Rapla kultuurikeskuses kolmeteiskümnendat korda heategevuslik levimuusika õhtu „Linna Pea Rock“, kus astuvad lavale nii noored bändid kui juba tegevad muusikud nii Raplamaalt kui üle terve Eesti.

Tänavu musitseerivad festivalil bändid Hypnothesia, Hapud Viinamarjad, Merwis, Spaiks, Stand On Sleep, The Nymph, Börte, Revolver ja Spido.

Raplamaa pikima traditsiooniga rokifestival on olnud läbi aastate väga oodatud ja hinnatud kultuurisündmus, mis paistab silma mitmekülgse esinejate valiku, nautiva publiku ning hea korralduse poolest.

Festival keskendub eelkõige kohalikele noorteansamblitele ja annab neile esinemisvõimaluse professionaalsel tasemel heli- ja valgustehnikaga laval, kus nad ei pea üksteisega konkureerima.

Projekti raames toetatakse igal aastal omapoolse panusega Rapla maakonna bändide harjutusruumide arengut ja võimaluste paranemist. Sellel aastal toetatakse Rapla kultuurikeskusesse rajatavat bändiruumi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles