Gwen Stefani maadleb kasvanud kehakaaluga

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gwen Stefani
Gwen Stefani Foto: AP / Scanpix
Sel suvel teist korda emaks saanud lauljanna Gwen Stefani on väidetavalt hädas raseduse ajal kasvanud kehakaaluga, mis enam kuidagi langeda ei taha.

Augustis poja Zuma Nesta Rocki sünnitanud popstaaril olevat seekord raskem tavakaalu saada kui pärast esimese poja Kingstoni sündi, kirjutab Femalefirst.

«Gwen tunneb end praegu majasuurusena,» rääkis allikas. «See rasedus oli tema jaoks raske ja kaal aina kasvas. Ta loodab kolme kuuga 18-22 kilo alla võtta ja palkas selleks isegi eratreeneri.»

«Aga ta kannatab siiski unetute ööde käes ja nii Kingstoni kui Zuma eest hoolitsemine on väga kurnav, seega napib tal intensiivse trenni tegemiseks energiat,» lisas asjassepühendatu.

38-aastasel lauljannal olevat raskusi ka oma söögiisu kontrollimisega.

«Gweni isu on metsik,» kirjeldas allikas. «Ta ei suuda friikartulitele ja võileibadele vastu panna ning tal on isu punase liha järele. Ta hakkab aru saama, et tema eas pole kaalulangetamine enam nii lihtne nagu varem.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles