Kylie Minogue andis publikule suurejoonelise etenduse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Minogue Saku Suurhallis 23. veebruari õhtul.
Kylie Minogue Saku Suurhallis 23. veebruari õhtul. Foto: Jelena Rudi

Popdiiva Kylie Minogue andis kolmapäeva õhtul Tallinnas Saku Suurhallis võimsa kahetunnise kontserdi täismajale. Tegemist oli lausa suurejoonelise etendusega, millesarnast on raske üle trumbata.

Kreeka mütoloogiast inspireeritud show tõi endaga kaasa väga mitmeid üllatusi, kulmineerudes suurejoonelise veemänguga otse rahva keskel. 

Esialgu veidi tuimavõitu pealtvaatajad olid visad staari aplausiga tänama. Alles kontserdi edenedes, kui kõlasid diiva vanemad lood, sai rahvas indu juurde ning elas Kylie Minogue'le tuliselt kaasa. Nagu tänapäeval popp, siis oli siin ja seal näha inimesi oma nutitelefonide vahendusel muljeid kontsertpaigast otse Facebooki vahendamas. Paar lugu, puusanõks ning Facebook.

Kontserti olid tulnud nautima ka väga paljud kohalikud staarid - Rabarocki korraldajatest suvetuuride organiseerijateni, ajakirjanikke, telesaatejuhte, staarkokkasid, poliitikuid, lauljaid ja tantsijaid. Kõik olid kohal.

Kas sina käisid ka? Jaga Elu24 kommentaariumis oma muljeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles