«Ühikarott» Virgo: kui on üks tüdruk, siis on üks tüdruk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Kevin Väljaotsa kehastatav poiss ei armasta puhtust, peitub räpase koore all soe süda ja soov oma bändiga muusikailmas läbi lüüa.
Kuigi Kevin Väljaotsa kehastatav poiss ei armasta puhtust, peitub räpase koore all soe süda ja soov oma bändiga muusikailmas läbi lüüa. Foto: Erakogu

 

«Oma tüdruku kõrvalt mul teisi silmarõõme ei ole. Kui on üks tüdruk, siis ongi üks tüdruk korraga,» ütleb menusarjas «Ühikarotid» rokkar Virgot mängiv Kevin Väljaots kirjutab Kroonika.

Kui Kevin Väljaotsa (17) kooli saabus e-mail, kus teatati, et «Ühikarottidesse» otsitakse Virgo rolli sobivat noormeest, oli Kevin kandideerimise osas esialgu väga kõhklev. Ta arvas, et kindlasti leidub keegi temast parem ja sobilikum. Kuid oma kallima Iirise (19), kes on sarja fänn, pealekäimisel otsustas ta siiski casting'ule minna.

«Iiris ütles, et mine proovi, sa oled täpselt selline, kes sinna sobib,» pajatab Kevin. «Kui ma rolli sain, oli ta suures vaimustuses. Nüüd on tema ja mu kümneaastane õde minu suurimad fännid. Iiris on öelnud, et enam ei vaata ta «Ühikarotte» kui sarja, vaid ta vaatab minu näitlemist.»

 «Sõbrad olid ekstaasis. Võib-olla isegi natuke enam kui ma ise. Ma olin alguses ikka väga segaduses, et mis nüüd teha. Sain šoki, kui mulle öeldi, et pean pea blondiks värvima. Ma polnud kunagi varem juuste värvimisele mõelnud, eriti blondeerimisele. Nüüd aga olen täiesti harjunud. Vahepeal oli pea isegi musta värvi,» räägib Virgo, kuidas ta reageeris teatele, et temast saab uus tegelane sarjas «Ühikarotid».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles