JA PEAD LENDASIDKI «Deemontäht» Algol tegi taas seda, mida kõige paremini oskab: raputab inimesi positsioonilt

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Astroloog ei tegele tavaliselt astroloogiasse uskumisega; ta on lihtsalt tunnistajaks läbimõtestatud seostele, mida näeb.
Astroloog ei tegele tavaliselt astroloogiasse uskumisega; ta on lihtsalt tunnistajaks läbimõtestatud seostele, mida näeb. Foto: Erakogu/tehisaru

Siin on ülevaade näidetest maapealses elus, mis väljendavad selgelt kinnistäht Algoli temaatikat, mida viimase nädala jooksul oleme läbinud. Kokkulangevused on hämmastavad.

Maikuu horoskoobis ja ka «Sodiaagisosinate» podcastis oli juttu, et läheneme taas ajale, mil aktiveerub kinnistäht Algol – nüüd on see värskelt selja taga ning saame lugeda «langenud pead» kokku. Nimelt on seda tähte kutsutud lausa deemontäheks, kuna juba muistsed astroloogid panid tähele, et sellega kaasneb dramaatilisi sündmusi, aga ka valitsejate maha võtmist. 

See, et täht aktiveerub, tähendab tegelikult lihtsalt, et meie Päikesesüsteemi taevakehad satuvad sellega Maalt vaadatuna ühendusse (eriti kehtib see Päikese puhul) ning seega oleme sel ajal rohkem vastuvõtlikud just Algoli olemusele ning see peegeldub ka maapealsetes sündmustes. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles