SÕNAVAHETUS Tõrvalasi pahandas Lauri Viikna üleolev suhtumine. Ärimees: kui pole etendust näinud, ei saa kurta piletihinna üle

Copy
Lauri Viikna.
Lauri Viikna. Foto: Sander Ilvest

Möödunud nädalavahetusel läks Facebooki grupis «Tõrvakas» sõnavahetuseks tsirkuseärimehe Lauri Viikna ja Tõrva elanike vahel. Viikna imestas, et reedel Tõrvas toimuma pidanud etendus tuli huvipuuduse tõttu ära jätta. Kui kohalikud heitsid ette kõrget piletihinda ja ärimehe üleolevat suhtumist, siis Viikna selgitas neile, millest kopsakas piletihind tuleneb. «Piletihinnast saab rääkida pärast etenduse vaatamist. Kui sa pole etendust näinud, siis on ülekohtune öelda, et pilet on kallis,» ütleb Viikna.

Reedel ja laupäeval pidi Tõrvas toimuma tsirkuseärimees Lauri Viikna korraldatud Circus Europa. Inimeste meelt pidid lõbustama klounid, salapärane mustkunst, hulljulge akrobaatika, osavad žonglöörid, vallatud koerad ja laseršõu. 

Reedene etendus jäi aga ära ning Tõrva inimesi koondavas Facebooki grupis «Tõrvakas» otsustas sõna võtta ka ürituse korraldaja, tsirkuseärimees Lauri Viikna. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles