ELU24 KATSETAB TOITU «Mehed olid pigem näljas, kui sõid seda!» Kevadtormil osalenud väidavad, et kaitseväe toidupakk ei kõlba süüa (13)

Elu24
Copy
Kaitseväe toidupakk.
Kaitseväe toidupakk. Foto: Heveli Tuisk

Tänavusel suurimal kaitseväe õppusel Kevadtorm osalenud kurdavad, et jagatud toidupakkides olev toit ei kõlba süüa. «Toidu maitse oli lihtsalt nii jube!» kirjeldab üks. Elu24 reporter katsetab, kas tõesti on asi nii hull.

Möödunud nädalavahetusel lõppes kaitseväe õppus Kevadtorm, millest võtsid osa reservväelased, ajateenijad, kaitseliitlased ning loomulikult ka meie liitlased. Kui õppusega jäädi üldiselt rahule, kurdavad õppusel osalenud, et pidid tihtipeale istuma näljastena, sest kaitseväe toidupakk ei olnud söögikõlblik.

«Mehed olid pigem näljas, kui sõid seda. Kord päevas toodi sooja toitu ka ja elatutigi pigem sellest,» kirjeldab üks, kes väidab toimetusele, et toidupakis olev toit oli kas maitsetu või siis liiga piprane. «Carbonara oli neist kõige hullem. Mingid kõvad tükid olid sees.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles