FOTOD Sildarude kohtuistungil läks tuliseks: meil on selline nokk kinni, saba lahti olukord! (15)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy

20. mai hommikul astus kohtu ette omastamises süüdistatav Tõnis Sildaru. Viimane tegi süüdistuse kohaselt aastate jooksul alaealise tütre Kelly kahjuks ligi miljoni euro eest tehinguid. «Minu arvates on meil selline nokk kinni, saba lahti olukord, kus kõigepealt tahaks aru saada, mida prokuratuur üldse ette heidab ja mis see süüdistus on,» nentis aga Tõnis Sildaru kaitsja täna kohtusaalis. 

2020. aastal tuli avalikuks perekond Sildarude tüli, kui aastate jooksul teenitud vara jagamiseks pöörduti kohtusse. Perekonnatüli sai uue hoo sisse 20. mail, kui kohtuti taas Harju maakohtu laua taga. 

Tõnis Sildarule esitatud omastamise süüdistuse kohaselt tegi ta mitme aasta jooksul ligi miljoni euro väärtuses tehinguid oma alaealise tütre Kelly kahjuks ning pööras vara enda ja kolmandate isikute kasuks aastatel 2014 kuni 2020. «Kohtueelse uurimise materjalid viitavad, et Tõnis Sildaru on lapse eestkostjana korduvalt välja võtnud sularaha ja teinud oma tütre arveldusarvelt ülekandeid endale ning kolmandatele isikutele. Seejuures pole prokuratuuril veendumust, et raha kasutati tütre huvides,» on varem sõnanud ERRile Põhja ringkonnaprokurör Leelet Kivioja.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles