Pariis: Stella McCartney vaimustas publikut rohelusest pakatava lavadekoratsiooniga

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stella McCartney kevad/suvi 2008
Stella McCartney kevad/suvi 2008 Foto: AFP Photo / Scanpix

Stella McCartney kollektsiooni esitlus jäi eelkõige meelde õhuliste kleitide ja taimedest tehtud vertikaalseina poolest, mille tagant modellid

catwalk

ile ilmusid. Märkamatuks ei jäänud ka kunagine biitlite liige ja Stella isa Paul McCartney, kes esireas tütrele heakskiitvalt aplodeeris.

Märkimisväärne on see, et alles paar nädalat tagasi esitles Stella Adidase tarbeks loodud treeningriideid Londonis. Spordirõivastele suureks kontrastiks oli aga Pariisis nähtud kollektsioon, kus puhusid hoopis uued tuuled: märksõnadeks romantilised ja õhulised kleidid, kirjutab news.yahoo.com.

«Kollektsioon oli väga seksikas ja naiselik,» jõudis Paul McCartney öelda enne kui kadus lava taha tütart õnnitlema. «Ta on parim!»

Veendunud taimetoitlane Stella McCartney on karusnaha kasutamise vastane. Publikut vaimustanud rohelusest pakatava seina loomiseks sai naine inspiratsiooni kodumaistest aedadest, mida ta väga armastab.

36-aastane ja kolmanda lapse ootel McCartney ütles, et annetab taimeseina mittetulundusühingule, mis tegeleb rohelise mõtteviisi levitamisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles