Kojamees asendab suitsud spordiga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kruusimäe alias Kojamees
Tarmo Kruusimäe alias Kojamees Foto: AFP / Scanpix

Tuntud muusik ja poliitik Tarmo Kruusimäe, hüüdnimega Kojamees, üritab suitsetamisest loobuda ning selle harjumuse spordiga asendada.



«Suitsetama hakkasin kuskil 23-aastaselt ja seda hambavalu tõrjumiseks. Paar korda olen üritanud maha ka jätta, aga pole õnnestunud,» pihtis Tarmo Buduaarile.

«Nicorette plaastritesse ma ei usu ja minu arust on nad ikka jube kallid ka,» arvas poliitik, kes üritab päevas tehtavate suitsude arvu vähendada ning selle arvelt rohkem spordile keskenduda.

Kojamees on ka alkoholi tarbimise minevikku jätnud. «Joonud pole ma oma 7,5 aastat. Karikas sai imelisel kombel täis, janu sai otsa. Kahju, et alles nii hilja,» mõtiskles ta.

Tarmo võrdles joomise mahajätmist LCD teleri tagasi saamisega. Pilt on selgem ja elu kvaliteetsem.

«Siis kui tina panin, oli elu mustvalge nagu vana vene Rekord telekas, millel heli ragises ja pilt virvendas ning hüppas, rääkimata veel telekapuldist, mida polnud. Nüüd on LCD tagasi ja normaalne kvaliteet samuti!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles