Halle Berry uuest filmist: strippamine on imelihtne!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halle Berry
Halle Berry Foto: SCANPIX

«Sa lihtsalt võtad riided seljast ära,» iseloomustab näitleja Berry õiget lähenemist strippari tegelaskuju lahendamisele uues filmis «Frankie ja Alice», mis esilinastub paari nädala pärast

«Ega seal pole vaja teha suurt uurimistööd, et saada aimu, kuidas stripaprit mängida, sa lihtsalt võtad riided seljast ära. See on täitsa lihtne!» pajatas Berry (44) New York Daily Newsile.

Mainitud filmis, mille treilerit saab vaadata imdb.com kodulehelt siit, mängib Berry naist, kelle jaoks strippari roll on üks tema «minadest», millel tuleb läbi saada mõne teisega, mis eriti lihtne pole. Ehk jutt käib vaimsest isiksuse häirest.

Kui stripparimise omandas Berry võtteplatsil käigult, mis on ilmselt seotud tema armastusega paljalt ringikäimise vastu, siis isiksuse häire mõistmiseks uuris Berry läbi virnatäie meditsiiniraamatuid. Samuti suhtles ta rolli usutavuse tõstmiseks inimestega, kes häire all kannatavad.

Berryle pole alastus kinolinal esimene kord, filmis «Koletiste ball» (2001) tegi ta seda seksistseenis koos Billy Bob Throrntoniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles