Led Zeppelin vahetab Robert Planti välja?

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Led Zeppelini laulja Robert Plant
Led Zeppelini laulja Robert Plant Foto: AFP Photo / Scanpix

Taasühinenud rokkbändi Led Zeppelin koosseisu ei pruugi edaspidi kuuluda senine laulja Robert Plant, kuna väidetavalt otsib bänd uut solisti.

Möödunud aastal taas kokku tulnud Led Zeppelini ümber on sellest saati tiirelnud kuulujutud, nagu kavatseksid nad peagi maailmaturneele minna, teatab Wenn.

Väidetavalt on Led Zeppelin viimasel ajal proove teinud ilma Plantita, kasutades tema asemel teisi lauljaid, ning peagi kavatsevad nad solisti püsivalt välja vahetada.

«Nad teevad pidevalt Londonis proove ja üks Ameerika tüüp asendab regulaarselt Robertit ning saab sellega suurepäraselt hakkama,» rääkis allikas ajalehele Sun.

«Loomulikult tahaksid nad, et õige laulja nendega tuurile läheks, aga tema pole sellega nõus,» jätkas asjassepühendatu. «Järgmiste kuude jooksul panevad nad turneeplaanid paika ja teatavad Robertile, et kui ta kaasa lüüa ei taha, teevad nad seda ilma temata.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles