Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Masterchefi saate võitnud Ivarist sai pealinna uue restorani peakokk: see on päriselt väga raske töö

Ivari Vokk
Ivari Vokk Foto: Kuvatõmmis videost

«Kui see pakkumine tuli, siis ma ei pidanud kaua mõtlema,» tõdes uue restorani Osteria il Cru peakokk Ivari Vokk.  Millisest toidust Masterchef Eesti võitja ise lugu peab ja kust ta inspiratsiooni saab, kuula pikemalt videointervjuust:

«Kuidas elu on muutunud... No näed, sina räägid siin minuga praegu, umbes nii ta tuleb,» vastas Masterchefi tiitli võitnud Ivari Vokk küsimusele, kuidas tal pärast saadet läinud on. «Inimesed helistavad, küsivad, kuidas süüa tega või mida toidu peale panna, tuleb vastata,» lisas ta muiates.

Hakata Osteria il Cru restorani peakokaks, ta pikalt mõtlema ei pidanud. «See teema kõnetas mind, omanikuga saime kohe ühele lainepikkusele ja hakkasime koos tööle,» lisas ta.

Tagasi üles