Alžeeria teismeline rööviti üle 20 aasta tagasi, kogu selle aja oli ta vaid mõnesaja meetri kaugusel

Elu24
Copy
Hein. Pilt on illustreeriv!
Hein. Pilt on illustreeriv! Foto: Hatthakon/Shutterstock

Praeguseks 45-aastane Omar Bin Omran jäi 1990ndate lõpus teismelisena kadunuks. Nüüd on ta lõpuks üles leitud, kuid vägagi üllatavast asukohast.

TSA ja People vahendavad, et Omar Bin Omran oli leidmise ajal oma naabri kodus heinakuhja alla peidetud, kohalike võimude teatel oli ta umbes 200 meetri kaugusel oma pere kodust samas Põhja-Alžeerias asuvas linnas. Omran päästeti 12. mail ja inimrööviga seoses vahistati 61-aastane mees. 

Omran kadus kui vits vette Djelfa piirkonnas Alžeeria kodusõja ajal, mistõttu uskus tema perekond, et ta suri sõja tõttu. Siiski oli tema ema, kes 2013. aastal suri, aastate jooksul veendunud, et poeg on elus ja tema lähedal. 

Pärast mehe kadumist jõlkus Omrani koer sageli väidetava röövija maja ümber, kuni ühel päeval leiti koer väidetavalt mürgitatuna Omrani perekonna kodu eest.

Pärast peaaegu kolme aastakümmet tekitas kahtlusi, et Omranit võidakse hoida naabri juures, üks sotsiaalmeediapostitus, mille postitas röövija üks sugulane, mistõttu hakkasid mehe sugulased taas niidiotsi kontrollima ja kõik vihjed viisid just nende naabrini.

Kuigi lootus mees elusana leida oli õhkõrn, piisas sellest, et ohvri omaksed tegid üllatusretke naabrimehe majja, mis asus samas linnas.

Kahtlustatav näis olevat rahulik, kui Omrani sugulased läksid  tema koju meest otsima. Niipea, kui otsijad märkasid keldris asuvas heinakuhjas liikumist ja hakkasid seda uurima, üritas kahtlusalune väidetavalt põgeneda, enne kui politsei ta kinni pidas, vahendab BBC

Omran tundis väidetavalt ära enda lähedased ja tõdes, et näeb ja kuuleb neid läbi oma varjupaiga avause, kuid ei saanud abi kutsuda. Mees elas kariloomadega koos vägagi ebasanitaarses peidupaigas.

 
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles