Märkad erinevust. Atlantise 15. sünnipäev!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märkad erinevust. Atlantise 15. sünnipäev!
Märkad erinevust. Atlantise 15. sünnipäev! Foto: Klubi Atlantis

Sel reedel peetakse maha Atlantise suurejooneline sünnipäevapidu, kus esinevad legendaarsed DJ-d ja öötundidel astub lavalaudadele Lenna!
 

Tähtpäeva puhul hellitab Atlantis oma külalisi lahkelt. Sünnipäevalaps, kes soovib sel ööl maha pidada ühe korraliku peo, teeb välja napse ja pakub meeleolukat eriprogrammi. Klubilisi võtavad vastu seksikad tantsijad, laval lisavad vürtsi enneolematud üllatusesinejad ning õhtu naelaks on glamuurne Lenna!

Ööklubi peomöllule pakub lisa Moulin Rouge’i stiilis sünnipäeva tähistamine Atlantise restoranis, kus saab nautida eksklusiivset programmi koos neljakäigulise buffet-õhtusöögiga.

Moulin Rouge’is voolab ohtralt šampanjat ja pakutakse hõrgutavaid suupisteid. Esinevad kirglikud tantsijad, surmapõlgav fakiir, maotaltsutaja ning enneolematu Fire-Angel Margarita tuleshow.

Laupäeval hoiab peomeeleolu üleval ametlik „Heliseva Muusika“ esietenduse afterparty, kus kogemata võid baarileti ääres kohtuda ka muusikalistaaridega isiklikult!

Pilet ööklubisse hinnaga 100 EEK/6,40 EUR müügil samal õhtul ööklubi kassas. Moulin Rouge’i piletid hinnaga 495 EEK/31,64 EUR on müügil Piletilevi müügikohtades ning Atlantise restoranis ja ööklubi kassas.

Ööklubi Atlantis loodi Kaunase restorani kõrvale 1995. aastal. 1999. aastal toimunud renoveerimise käigus sai endisest Kaunasest konverentsi- ja peokeskus. Ühte hoonesse on koondatud kõik vajalik nii ametlike kui meelelahutuslike ürituste läbiviimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles