Elu24 Itaalias: Madonna üllatas fänne

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Popikuninganna Madonna maailmaturnee Euroopa osa jõudis sel nädalal Itaaliasse Torinosse, kus ta astub lavale kolmel õhtul. Esimene kontsert toimus juba neljapäeval ja järgmised on laupäeval ja pühapäeval.

Foto: Marko Tubli

Hilinemistega tuntuks saanud Madonna ei üllatanud ka seekord oma kontserdipublikut, kuna hilines lavale tulemisega pea poolteist tundi. Planeeritud 21.00 asemel saabus diiva 22.20. 

Foto: Marko Tubli

Kuid neljapäeval polnud ainukeseks hilinejaks Madonna, kahjuks pidid nii mõnedki kontserdiletulijad ilma jääma soojendusesinejast DJ Mary Macist, kuna turvakontrolli oli tõhustatult ning see viis rohkem aega, kui algselt oli planeeritud.

Foto: Marko Tubli

Show alguses laskus Madonna lavale areeni laes puuris istudes, lauldes viimaselt albumilt "Rebel Heart" loo "Iconic". Et esimese loo sõnum kontserdikülastajatele arusaamatuks ei jääks, järgnes lugu "Bitch I´m Madonna".

Kuigi kogu kontsert oli keskendunud lauljatari uue albumi "Rebel Heart" lugudele, siis õnneks laulis popikuninganna ka oma vanemaid lugusi, teiste seas "Like A Virgin", mille rahvas võttis rõõmuhõisetega vastu.

Foto: Marko Tubli

Lisaks võitis taaskord Madonna Itaalia publiku öeldes, kui õnnelik ta on taas olles tagasi oma juurte juures. Nimelt on lauljatari isa Itaaliast.

Foto: Marko Tubli

Kui eelmise tuuri ajal tõusis Madonna ajalehtede ja online-uudiste esikülgedele esitledes oma rindu ja tagumikku, siis seekord üllatas lauljatar publikut riietumisega, mis kattis rohkem, kui oli oodatud.

Foto: Marko Tubli

Ainsaks vähekegi šokeerivamaks etteasteks jäi popikuninganna poolt lugu "Holy Wate", kui lauljatar oli riietunud seksikaks nunnaks tehes taustatantsijatega stripp-tangot.

Vaata pilte galeriist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles