GALERII Uut telesaadet saladuses hoidnud Keili Sükijainen: kõik, mis särab, ei ole ju veel kuld

Elu24
Copy

Saatejuht Keili Sükijainen viitas juba mitu kuud tagasi ühismeedias, et tal on käsi salaprojekt. Nüüd on teada, et selleks on elamussaade «Kuldne pilet», kus Keili viib televaataja kogema maailma kõige luksuslikumaid ja eksklusiivsemaid elamusi. Need on paigad, kuhu pääseb vaid erilise pääsme ehk kuldse piletiga.

«Ma loodan, et vaatajad saavad hetkeks põgeneda hallist argipäevast ja seigelda koos meiega kaasa kolme väga eriilmelisse riiki, kus tutvustame nende ääretult rikkaliku kultuuri, aga tutvume ka nende inimestega, kes vastutavad meelelahutusmaailma creme del la creme'i eest,» avaldas saatejuht Keili Sükijainen ja kirjeldas, mis elamussaates «Kuldne pilet» juhtuma hakkab.

Saate valmimise ajal viitas Keili sellele ühismeedias mitmeid kordi, kuid pidi seda möödunud nädalani saladuses hoidma. 

Saatest rääkides tõdeb Keili: «Aga võib-olla paneb saade mõtlema ka sellele, kas need rahvarohked kaunid kohad on ikka rohkem väärt kui meie vaiksed metsad ja mereäär. Kuulsad laulusõnadki ütlevad: kõik, mis särab, ei ole ju veel kuld.» 

«Kuldne pilet» viib vaatajad lumistest mäetippudest kuuma päikesega kõrbe, kus rulluvad lahti unustamatud lood. Adrenaliinirohked seiklused ootavad Keilit ees Šveitsis, Araabia Ühendemiraatides ja Prantsusmaal.

«Me oleme aastaid toonud oma vaatajateni parimaid Eesti telesarju, kuid midagi nii luksuslikku ja samas põnevat, ei ole me varem teinud,» sõnas Elisa erakliendiüksuse juht Mailiis Ploomann. «Saade heidab pilgu maailmale, kus raha ei loe ning tõstatab ka küsimuse – kust läheb ülima mugavuse ning liigse luksuse õrn piir,» lisas Ploomann.

Kaheksa episoodi jooksul piilub uus elamussaade Euroopa kalleimasse sviiti, kus ühe öö eest tuleb välja käia pea 100 000 eurot ning mida peatumispaigana kasutab näiteks Rihanna. Samuti külastab Keili Sükijainen kõige luksuslikumat suusakuurortit St Moritzis, kuhu külalisi viib klaasist rong ning kohtub suusatreeneriga, kelle klientide hulka kuulub Johnny Depp. Tänases avaosas viib Keili vaatajad erilisse hotellituppa, kus külalistega jagavad tuba haid.

«Elamussaadet «Kuldne pilet» paistab kindlasti silma erakordselt ilusa pildikeele poolest, mis viib vaataja sõna otseses mõttes seikluste keskele. Keili ja tema meeskond on iga kaadri põhjalikult läbi mõelnud, et tuua vaatajateni midagi tõeliselt ainulaadset,» sõnas Elisa sisujuht Toomas Ili.

«Kuldse pileti» saatejuht on uudishimulik reisisõber ja ajakirjanik Keili Sükijainen. Võttemeeskonda kuuluvad toimetaja Mari Fleming ja produtsent Kätlin Karama Martins ning lisaks Alexander Subrakov ja Ivar Heinmaa.

Koostöös Kanal 2-ga toodetud elamussari jõuab eetrisse reedeti eksklusiivselt Elisa Huubis. Pärast seda näeb saadet ka telekanali Kanal 2 vahendusel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles