Nädalavahetusel kütavad Atlantises kirgi vagurad kontoritöötajad!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel kütavad Atlantises kirgi vagurad kontoritöötajad!
Nädalavahetusel kütavad Atlantises kirgi vagurad kontoritöötajad! Foto: Klubi Atlantis

Märkamatult on kätte jõudnud külm november, kuid peomeeleolu ööklubis ATLANTIS on endiselt kuum!

Kõike me teame, et kõige hullemad ja metsikumad pidutsejad on pealtnäha vagurad kontoritöötajad. Reedel, 5. novembril ootavad Sind ja Sinu sõpru Atlantise baaris meeletule peole vagurad Atlantise kontoritöötajad. „KONTOR BAARIS“ annab peale rasket töönädalat võimaluse tulla terve kontoriga koos pidutsema! Peol segavad kõige maitsvamaid ja isuäratavamaid kokteile just Sulle klubi turundusjuht ning programmijuht. Rõõmus peomeeleolu hoitakse üleval koos teiste vahvate Atlantise töötajatega ning puldist peab kontoris korda DJ Raul Rooma.

Laupäeval, 6. novembril võtab Sind vastu Spin FM oma uue suurepärase peosarjaga DANCE IN DA HOUSE, kusAvon esitleb Fergie uut parfüümi „Outspoken“ ning parimadhouse- ja tantsumuusika pärlid  toob Teieni otse Inglismaalt DJ DAVE CHAMBERS (UK).

Ning kui sellest kõigest veel jõudu ja jaksu üle jääb, siis ära unusta, et juba 26. novembril saab Atlantis 15-aastaseks ning ootab kõiki sõpru meeleolukale Moulin Rouge’i stiilis sünnipäevapeole!

Naudi elu, naudi hetke! Tule pidutse koos Atlantisega!

Lisainformatsioon: www.atlantis.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles