«Ärapanija» täidaks Vabadussamba viinaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ärapanija» saatejuhid Mart Juur ja Peeter Oja
«Ärapanija» saatejuhid Mart Juur ja Peeter Oja Foto: Peeter Langovits

Tänasegi saate alguses kottis «Ärapanija» äsja lõppenud «Maamees otsib naist» saadet.

Seejärel räägiti Vabadussambast ja plaanist ehitada see sammas klaasist. Juur tõi esile, et klaas meenutab pudelit ja see tulekski viinaga täita, et näiteks alkoholita jäetud Kristiine elanikud saaks seal trimpamas käia.

Samuti toodi esile, et poodidesse on jõudnud pirnõun Naši – Oja hinnangul tuleks Venemaale saata toodet nimega Fašistõ.

Aasiti ka haridusministeeriumi reklaami, kus räägiti eestikeelsest õppest. Saatejuhtide arvates peaks seda reklaami näitama ka Venemaal, et tekitada huvi meie riigi vastu.

Vaatajateni toodi ka Delfi-debiilik, kellele oli ostetud kaamera ja kes filmis itaallast - välismaalane ei rääkinud just kõige targemat juttu, nentides, et Eestis õppimise valis ta siinsete pubide, klubide ja Hollywoodi tõttu.

Pilk heideti ka Katrin Karisma ja Veiko Ratase trennidele. Veiko kritiseeris Oja ja Juure hinnangul Vilja Savisaart, mis oli saatejuhtide arvates üliohtlik samm.

Samuti näidati loomaaia ees olevat reklaami ja Rootsi oksendavat saatejuhti, selgitati Eesti Päevalehe spordiuudiste sisu, tutvustati autopededele pakutavat lisavarustust (esirataste pööramine salongist) ja arutleti, miks Gutta mahla reklaamis on naise käsi koera tagumikus.

Nädala mõttetera tuli Andrus Värnikult: «Ma ei tea, milline ma olen, kuid olen selline, nagu olen.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles