«Rääkimata lugu»: Tiia otsib lunastust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääkimata lugu - Tiia
Rääkimata lugu - Tiia Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Rääkimata lugu» tegi karmi ülestunnistuse naine, kes oma elu viinapudelisse uputas.

Tiia avalikustas oma loo selleks, et keegi teine oskaks tema vigadest õppida - ta on mõistnud, kui palju haiget ta oma lähedastele tegi.

Tiia sündis ja kasvas Viljandis. Pärast vanemate lahutust otsustas kõigest 17-aastane neiu oma elus ise valikuid tegema hakata. Paraku sattus ta halba seltskonda ja tema elu hakkas allamäge minema.

Tiia tutvus Ilmariga, kellel oli naine ja laps tulekul. Tiia kaotas töö kolhoosis ning hakkas mehega ühe sõbra juurest teise juurde hulkuma.

Aasta pärast abielumehega tutvumist jäi Tiia rasedaks ja just siis avastas Ilmar, et on õige aeg viinaravile minna. Kui Tiial poeg sündis, polnud tal kuskile minna ja arst soovitas lapse aastaks lastekodusse anda. Tiial õnnestus siiski tööle saada ja ta sai poja tagasi. Talle tekkis uus noormees, kuid siis ilmus välja Ilmar. Peagi sündisid ka teine ja kolmas laps ning nad elasid räpases, kirpe täis korteris.

Ilmari alkoholism hakkas külge ka Tiiale ning selle tõttu kannatasid lapsed õudseid elamistingimusi ja vägivalda.

Õnneks märkas olukorda Tiia ema toonane tööandja ning ühel päeval sai Tiia teada, et lapsed on lastekodus.

Jälle polnud Tiial lapsi, kodu ning isegi sõbrad ütlesid neist lahti. Talvel ööbisid ta koos Ilmariga bussipeatustes.

Tiiat õnnistati veel mitmete lastega. Hetkel kasvatab Tiia viit last tema ema ja nemad pole pidanud tundma seda õudust, mida nende vanemad õed ja vend. Tiia lapsed, kes on igati vahvad ja tublid, on emale andestanud.

Vaata «Rääkimata lugu» allpool!

Copy

Märksõnad

Tagasi üles